Pozdrowienia od Tomasa

W tym miejscu możesz pozdrowić swoich bliskich, znajomych...

Pozdrowienia od Tomasa

Postprzez Card. Michael » 11-02-2010, 19:56

Nie ma już SB, więc pozwoliłem sobie na napisanie kilku słów tutaj. Tomek R., który aktualnie przebywa na obozie w Warszawie, przekazuje pozdrowienia wszystkim użytkownikom, którzy zdążyli się pokazać na Barce po reaktywacji, oraz tym, którzy jeszcze tu zajrzą. :)

Przy okazji: dziękuję wszystkim za współpracę (jak widać, już nie jestem modem). :wink:
Card. Michael
starszy mat

Re: Pozdrowienia od Tomasa

Postprzez Matthias » 12-02-2010, 23:34

Dzieki.
Ze swojej strony rowniez pragne pozdrowic wszystkich uzytkownikow Barki, a wiec: gorace pozdrowienia z Kanady :) Obecnie jestem na feriach Missisadze obok Toronto.
Przepraszam, ze pisze bez polskich znakow ale nie mam ich na tym komputerze.
Moderatorzy moga zmienic tytul tego watku skoro ja tez sie do niego wprosilem :P .
Ciesze sie niezmiernie, ze forum znowu zostalo otwarte :D
króluj nam Chryste!
Awatar użytkownika
Matthias
mat

Re: Pozdrowienia od Tomasa

Postprzez tomas » 14-02-2010, 20:25

Dziękuję Michałowi za przekazanie pozdrowień...

Byłem sobie na tydzień szprechania po niemiecku w stolicy, 2 razy nawet na Mszy w tymże języku, Bad Catha też była, z Michałem się spotkałem dwukrotnie i ucieszyła mnie wiadomość o reaktywacji forum (niby Leszek mówił mi, że będzie próba reaktywacji forum w lutym, ale obstawiałem koniec lutego...)

A tytuł rzeczywiście możnaby zmienić...

Pozdrawiam
"patrze w lustro, szukając resztek uczuć w twarzy mej..."

----

"ale jedno wiem po latach, prawdę musisz znać i Ty, zawsze warto być człowiekiem, choć tak łatwo zejść na psy"
Awatar użytkownika
tomas
starszy bosmanmat

Miejscowość: Piotrków Trybunalski

Wróć do Pozdrowienia, życzenia...

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości